Kippendrumsticks met limoncello, salie, citroen en aardappeltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kippendrumsticks met limoncello, salie, citroen en aardappeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

     Verwarm de oven voor op 180°C. Schik de kippenbouten op een bakplaat. Overgiet met de limoncello en de groentebouillon en besprenkel met het limoensap. Kruid met peper en zout en verdeel er de salie over.

  2. 2

    Spoel de citroenen en snij ze in plakjes. Halveer de bollen knoflook. Schik de knoflook en citroen tussen de kip. Spoel de aardappelen, snij ze doormidden en hou apart.

  3. 3

    Zet de bakplaat met de kip in de oven. Gaar 15 minuten, voeg dan de aardappelen toe en laat nog 35 minuten garen. Haal de bakplaat uit de oven en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

     Verwarm de oven voor op 180°C. Schik de kippenbouten op een bakplaat. Overgiet met de limoncello en de groentebouillon en besprenkel met het limoensap. Kruid met peper en zout en verdeel er de salie over.

  2. 2

    Spoel de citroenen en snij ze in plakjes. Halveer de bollen knoflook. Schik de knoflook en citroen tussen de kip. Spoel de aardappelen, snij ze doormidden en hou apart.

  3. 3

    Zet de bakplaat met de kip in de oven. Gaar 15 minuten, voeg dan de aardappelen toe en laat nog 35 minuten garen. Haal de bakplaat uit de oven en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.