Wrap met omelet en hesp
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wrap met omelet en hesp

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Klop de eieren los, doe een klontje boter in een antiaanbakpan en bak een flinterdunne omelet. Kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Verwijder de korst van het brood en rol de broodsneden met een deegrol wat plat. Bestrijk met mayonaise en beleg met blaadjes sla, een ½ omelet en ½ snee ham. Rol stevig op in versheidsfolie tot een worst. Maak een tweede en leg in de koelkast. Verwijder de folie en snij in stukken.
    Tip: Lekker met kerstomaten in de brooddoos.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de eieren los, doe een klontje boter in een antiaanbakpan en bak een flinterdunne omelet. Kruid met peper en zout. 

  2. 2

    Verwijder de korst van het brood en rol de broodsneden met een deegrol wat plat. Bestrijk met mayonaise en beleg met blaadjes sla, een ½ omelet en ½ snee ham. Rol stevig op in versheidsfolie tot een worst. Maak een tweede en leg in de koelkast. Verwijder de folie en snij in stukken.
    Tip: Lekker met kerstomaten in de brooddoos.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.