• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Recept van sandra Bekkari: vogelnestjes met mozzarella, tomaat en courgetteslierten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Doe het gehakt, het sjalotje, 1 teentje knoflook en de basilicum in een mengkom en kneed goed. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak twee grote ballen van het gehaktmengsel en steek een stukje mozzarella met wat pesto in de kern van de gehaktbal. Leg in een ovenschaal en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Stoof een teentje knoflook aan in olijfolie, voeg de tomatenstukjes, de balsamico en de oregano toe en laat op een zacht vuur een 8-tal minuten inkoken. Kruid met peper en zoit.

  5. 5

    Maak courgettenslierten en bak ze heel kort even in de pan met wat olijfolie, zwarte peper en zout. 

  6. 6

    Serveer de gehaktballen met de courgetteslierten, de compote van tomaat en wat pesto.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. 2

    Doe het gehakt, het sjalotje, 1 teentje knoflook en de basilicum in een mengkom en kneed goed. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Maak twee grote ballen van het gehaktmengsel en steek een stukje mozzarella met wat pesto in de kern van de gehaktbal. Leg in een ovenschaal en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Stoof een teentje knoflook aan in olijfolie, voeg de tomatenstukjes, de balsamico en de oregano toe en laat op een zacht vuur een 8-tal minuten inkoken. Kruid met peper en zoit.

  5. 5

    Maak courgettenslierten en bak ze heel kort even in de pan met wat olijfolie, zwarte peper en zout. 

  6. 6

    Serveer de gehaktballen met de courgetteslierten, de compote van tomaat en wat pesto.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.