Recept

Recept van Sandra Bekkari: kabeljauw uit de oven met kerstomaatjes en paddenstoelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. 

  2. 2

    Leg de vis in een ovenschaal met de groenten er omheen. Voeg olijfolie, citroensap en witte wijn toe en kruid af met peper en zout.

  3. 3

    Gaar ± 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Werk af met verse basilicum.

  5. 5

    Halveer de kerstomaten en snij de ui en paddenstoelen in stukken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. 

  2. 2

    Leg de vis in een ovenschaal met de groenten er omheen. Voeg olijfolie, citroensap en witte wijn toe en kruid af met peper en zout.

  3. 3

    Gaar ± 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  4. 4

    Werk af met verse basilicum.

  5. 5

    Halveer de kerstomaten en snij de ui en paddenstoelen in stukken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!