Recept van Sandra Bekkari: Gebakken zeebaars met zuiderse groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Recept van Sandra Bekkari: Gebakken zeebaars met zuiderse groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de kruiden met de olijfolie, knoflook en ras el hanout. Maak aan de bolle zijde van de tomaten een kruisje met een scherp mes en leg ze 10 seconden in kokend water. Hou de tomaten onder koud water om verder doorkoken te vermijden. Pel ze, haal de pitjes eruit en
    snij ze in stukjes.
     

  2. 2

    Snij de courgette met schil in kleine blokjes. Stoof de zwammen aan in olijfolie. Doe er de courgette en tomaat bij en overgiet met de kruidenmarinade.
     

  3. 3

    Verhit een antiaanbakpan met olijfolie. Kruid de zeebaars aan de vleeskant met peper en zout en bak hem op de velkant. Zet na een minuut het vuur zachter. Bak de vis krokant op de velkant zonder hem om te draaien. Werk af met wat verse koriander.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de kruiden met de olijfolie, knoflook en ras el hanout. Maak aan de bolle zijde van de tomaten een kruisje met een scherp mes en leg ze 10 seconden in kokend water. Hou de tomaten onder koud water om verder doorkoken te vermijden. Pel ze, haal de pitjes eruit en
    snij ze in stukjes.
     

  2. 2

    Snij de courgette met schil in kleine blokjes. Stoof de zwammen aan in olijfolie. Doe er de courgette en tomaat bij en overgiet met de kruidenmarinade.
     

  3. 3

    Verhit een antiaanbakpan met olijfolie. Kruid de zeebaars aan de vleeskant met peper en zout en bak hem op de velkant. Zet na een minuut het vuur zachter. Bak de vis krokant op de velkant zonder hem om te draaien. Werk af met wat verse koriander.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.