Papillot met zalm en prei
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot met zalm en prei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking, laat uitlekken en roer er de sesamolie door. Spoel de prei, en snij in dunne ringen. Spoel de chilipeper en snipper fijn.

  2. 2

    Snij vierkanten (1 per persoon) uit aluminiumfolie. Leg de noedels op de folie. Verdeel er de prei en de diepvrieserwtjes op, en vervolgens ook de zalmfilets. Kruid met de chilipeper, peper en zout. 

  3. 3

    Vouw tot een papillot en laat 20 minuten in de oven garen tot de zalm en prei klaar is. 

  4. 4

    Haal uit de oven, en serveer met limoen, en koriander naar smaak. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking, laat uitlekken en roer er de sesamolie door. Spoel de prei, en snij in dunne ringen. Spoel de chilipeper en snipper fijn.

  2. 2

    Snij vierkanten (1 per persoon) uit aluminiumfolie. Leg de noedels op de folie. Verdeel er de prei en de diepvrieserwtjes op, en vervolgens ook de zalmfilets. Kruid met de chilipeper, peper en zout. 

  3. 3

    Vouw tot een papillot en laat 20 minuten in de oven garen tot de zalm en prei klaar is. 

  4. 4

    Haal uit de oven, en serveer met limoen, en koriander naar smaak. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.