• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Recept van Sandra Bekkari: Chocolademousse met bosvruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie: doe water in een pot, breng aan de kook en zet op een laag vuur. Doe de chocolade in een kleinere pot en zet die in het warme water terwijl je blijft roeren. Zorg ervoor dat er geen water bij de chocolade komt. Laat de chocolade wat afkoelen. 

  2. 2

    Rooster de amandelen. 

  3. 3

    Klop het eiwit op met een mixer en voeg hierna de chocoalde toe. Laat afkoelen in de ijskast. 

  4. 4

    Schep de chocolademousse in leuke kopjes en werk af met de geroosterde amandelen, de bessen en de amandelschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie: doe water in een pot, breng aan de kook en zet op een laag vuur. Doe de chocolade in een kleinere pot en zet die in het warme water terwijl je blijft roeren. Zorg ervoor dat er geen water bij de chocolade komt. Laat de chocolade wat afkoelen. 

  2. 2

    Rooster de amandelen. 

  3. 3

    Klop het eiwit op met een mixer en voeg hierna de chocoalde toe. Laat afkoelen in de ijskast. 

  4. 4

    Schep de chocolademousse in leuke kopjes en werk af met de geroosterde amandelen, de bessen en de amandelschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!