Supermakkelijke appeltaart

Zo maak je ‘t
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de melk, bloem suiker, olie, bakpoeder en eieren tot een glad deeg. Boter een springvorm in en bestrooi met een beetje paneermeel. Stort het deeg hierin uit. 

  2. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in dunne schijfjes. Leg de appelschijfjes dicht bij elkaar op het deeg. Bestrooi met kaneelpoeder en zet 35 minuten in de oven.

  3. Maak intussen de siroop. Meng alle ingrediënten en giet na 35 minuten over de taart. Zet opnieuw 5 minuten in de oven en zet dan nog eens 2 minuten onder de gril. Heerlijk warm, koud of met een bolletje vanilleijs.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Dolfijnbanaantjes

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Pannenkoekkrullen voor artistiekelingen

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Watermeloenpizza