Recept

Ovenschotel met vis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

5 ingrediënten, klaar binnen het halfuur... Wat wil je nog meer?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.  Besprenkel een ovenplaat met olijfolie en leg de visfilets erop.

  2. 2

    Spoel de tomaten, halveer grote exemplaren. schik de tomaten en knoflook rond de vis. Kruid met tijm, peper en zout.

  3. 3

    Doe er nog wat extra olijfolie over. Zet 15 à 20 minuten in de oven tot de vis gaar is en de tomaten lichtjes beginnen te barsten.

  4. Tip

  5. 4

    Lekker met extra smaakmakers zoals balsamicoazijn of honing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ovenschotel met vis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C.  Besprenkel een ovenplaat met olijfolie en leg de visfilets erop.

  2. 2

    Spoel de tomaten, halveer grote exemplaren. schik de tomaten en knoflook rond de vis. Kruid met tijm, peper en zout.

  3. 3

    Doe er nog wat extra olijfolie over. Zet 15 à 20 minuten in de oven tot de vis gaar is en de tomaten lichtjes beginnen te barsten.

  4. Tip

  5. 4

    Lekker met extra smaakmakers zoals balsamicoazijn of honing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!