Gefrituurde zeevruchten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gefrituurde zeevruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel 1 kg gemengde vis/zeevruchten (inktvisringen, scampi's, of witte vaste vis etc...) en dep goed droog. Kruid 60 g bloem met peper en zout. Klop 2 eitjes los. Wentel de vis/zeevruchten eerst in bloem, daarna door de eitjes en vervolgens door paneermeel. Verhit de friteuse voor op 170°C en frituur de hapjes in porties 3 à 4 minuten goudbruin. Laat goed uitlekken op keukenpapier. Serveer met tartaarsaus en een groen slaatje.  

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel 1 kg gemengde vis/zeevruchten (inktvisringen, scampi's, of witte vaste vis etc...) en dep goed droog. Kruid 60 g bloem met peper en zout. Klop 2 eitjes los. Wentel de vis/zeevruchten eerst in bloem, daarna door de eitjes en vervolgens door paneermeel. Verhit de friteuse voor op 170°C en frituur de hapjes in porties 3 à 4 minuten goudbruin. Laat goed uitlekken op keukenpapier. Serveer met tartaarsaus en een groen slaatje.  

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.