Recept

Pinchos van lam en kruidenmayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

     Snijd het vlees in kleine blokjes, overgiet met de olijfolie met look, voeg de peterselie toe en meng. Dek af met folie en laat minstens 30 minuten rusten.

  2. 2

    Meng ondertussen alle ingrediënten voor de kruidenmayonaise. Kruid indien nodig met zout en peper en zet weg.

  3. 3

    Maak met de vleesblokjes 12 kleine brochettes en laat ze snel aan alle zijden aanbraden op een hete grill of op de barbecue. Kruid op het einde met zout en peper.

  4. 4

    Dien de hete lamspinchos op met de kruidenmayonaise.
    Tip: Laat het vlees de avond ervoor marineren, zo krijgt het meer smaak en wordt het zachter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pinchos van lam en kruidenmayonaise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!