Recept

Witte chocolade bowls

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Blaas de ballonnen op. Bekleed een bakplaat of dienblad met bakpapier.

  2. 2

    Smelt de chocolade au bain-marie of in de microgolfoven. Lepel telkens 1 kl gesmolten chocolade op he bakpapier in een cirkel. Die vormen de voetjes van de bowls.

  3. 3

    Laat de gesmolten chocolade even afkoelen en dip de balonnen erin. Zet de ballonnen op de chocoladecirkels. Laat volledig opstijven.

  4. 4

    Prik de ballonnen stuk en verwijder de restjes nauwkeurig. Zet koel tot gebruik.

  5. 5

    Vul de bowls met ijs naar keuze. Wij gebruikten frambozen- en yoghurtijs. Werk af met een koekje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Witte chocolade bowls

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!