Witte chocolade bowls
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Witte chocolade bowls

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Blaas de ballonnen op. Bekleed een bakplaat of dienblad met bakpapier.

  2. 2

    Smelt de chocolade au bain-marie of in de microgolfoven. Lepel telkens 1 kl gesmolten chocolade op he bakpapier in een cirkel. Die vormen de voetjes van de bowls.

  3. 3

    Laat de gesmolten chocolade even afkoelen en dip de balonnen erin. Zet de ballonnen op de chocoladecirkels. Laat volledig opstijven.

  4. 4

    Prik de ballonnen stuk en verwijder de restjes nauwkeurig. Zet koel tot gebruik.

  5. 5

    Vul de bowls met ijs naar keuze. Wij gebruikten frambozen- en yoghurtijs. Werk af met een koekje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Blaas de ballonnen op. Bekleed een bakplaat of dienblad met bakpapier.

  2. 2

    Smelt de chocolade au bain-marie of in de microgolfoven. Lepel telkens 1 kl gesmolten chocolade op he bakpapier in een cirkel. Die vormen de voetjes van de bowls.

  3. 3

    Laat de gesmolten chocolade even afkoelen en dip de balonnen erin. Zet de ballonnen op de chocoladecirkels. Laat volledig opstijven.

  4. 4

    Prik de ballonnen stuk en verwijder de restjes nauwkeurig. Zet koel tot gebruik.

  5. 5

    Vul de bowls met ijs naar keuze. Wij gebruikten frambozen- en yoghurtijs. Werk af met een koekje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.