Recept

Laagjescake met blauwe bessen en aalbessen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stapelen maar!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter en laat wat afkoelen. Klop de eieren met de suiker tot een dikke witte massa. Roer er de gesmolten boter en de zelfrijzende bloem door. Vet 6 grote cupcakevormpjes in, bebloem ze en giet er het beslag in. Bak 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Klop de room stijf met de poedersuiker en zet koel weg. Haal de cupcakes uit de oven, ontvorm ze en laat afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Snij de aardbeien in plakjes, spoel de aalbessen en blauwe bessen. Draai de cupcakes om: de breedste kant zit nu onderaan. Snij dan elke cupcake horizontaal in drie lagen.

  4. 4

    Verdeel de confituur en het fruit tussen de lagen cake. Werk elk taartje af met slagroom en extra fruit. Garneer met wat citroenverbena.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Laagjescake met blauwe bessen en aalbessen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!