Halloumifrietjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Halloumifrietjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verhit een flinke scheut zonnebloemolie in een pan met dikke bodem of verwarm de friteuse voor op 170°C. Snij de halloumi in frietjes. Dep het meeste vocht weg met keukenpapier.

  2. 2

    Maak een kruidenmengeling van het komijnpoeder en de cayennepeper. Bak de halloumifrietjes aan alle kanten goudbruin. Verdeel de halloumifrietjes over een serveerschaal. Strooi er de kruidenmengeling over.

  3. 3

    Meng de ras el hanout met de Griekse yoghurt en breng verder op smaak met zout. Maak de granaatappelpitjes los en vang het sap op.

  4. 4

    Verdeel de granaatappel en het sap over de halloumifrietjes, werk af met de verse munt en lepel er de Griekse yoghurt bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verhit een flinke scheut zonnebloemolie in een pan met dikke bodem of verwarm de friteuse voor op 170°C. Snij de halloumi in frietjes. Dep het meeste vocht weg met keukenpapier.

  2. 2

    Maak een kruidenmengeling van het komijnpoeder en de cayennepeper. Bak de halloumifrietjes aan alle kanten goudbruin. Verdeel de halloumifrietjes over een serveerschaal. Strooi er de kruidenmengeling over.

  3. 3

    Meng de ras el hanout met de Griekse yoghurt en breng verder op smaak met zout. Maak de granaatappelpitjes los en vang het sap op.

  4. 4

    Verdeel de granaatappel en het sap over de halloumifrietjes, werk af met de verse munt en lepel er de Griekse yoghurt bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.