Recept

Gepofte aardappelen met boschampignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter. Boen de aardappelen schoon en wikkel ze in aluminiumfolie. Besprenkel met de gesmolten boter, prik er een aantal gaatjes in en kruid met peper en zout. Gaar 45 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak de champignons schoon en scheur grote exemplaren in twee. Pel en snipper de sjalotten. Rist de rozemarijn en de tijm.

  3. 3

    Verhit olie in een pan en stoof er de sjalot in aan. Voeg de champignons en de kruiden toe. Kruid met peper en zout en roerbak kort tot de champignons gaar zijn.

  4. 4

    Neem de aardappelen uit de oven, maak een insnijding in de lengte. Lepel er de yoghurt over en werk af met de gebakken champignons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gepofte aardappelen met boschampignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!