Recept

Tortillapuntjes met chorizo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Glaasje wijn erbij, en je bent klaar voor je tapa-avond.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, en snij in blokjes. Pel de uien, en snipper ze fijn.

  2. 2

    Zet een pan op het vuur met wat olie. Stoof hierin de ui en de aardappelen aan tot de aardappelen bijna gaar zijn. ( Je kunt ook een restje gekookte aardappelen gebruiken.)

  3. 3

    Voeg vervolgens de schijfjes chorizo toe en laat nog even meebakken.

  4. 4

    Klop de eitjes los, kruid met peper en zout, en meng er de fijngehakte peterselie onder.

  5. 5

    Giet het eimengsel in de pan.Laat mooi bakken op een zacht vuurtje. Dit duurt + - 25 minuten. Draai indien nodig de tortilla een keertje om, en bak 'm in 3 minuten langs de andere kant.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!