• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bagnat met tonijnsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Gebruik je afbakbroodjes, bereid ze dan volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Laat de tonijn uitlekken. Meng 'm met de mayonaise en de mosterd. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kook het ei hard, laat afkoelen en snij in plakjes. Spoel de radijsjes en de kerstomaatjes en snij ook deze in plakjes. Spoel de sla en zwier droog. Pel de ui en snij 'm in ringen.

  4. 4

    Snij de bagnats open. Besmeer de broodjes met tonijnsalade. Schik er de radijsjes, het hardgekookte eitje, de kerstomaatjes, olijven, ui en sla op. Sluit het broodje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Gebruik je afbakbroodjes, bereid ze dan volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Laat de tonijn uitlekken. Meng 'm met de mayonaise en de mosterd. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Kook het ei hard, laat afkoelen en snij in plakjes. Spoel de radijsjes en de kerstomaatjes en snij ook deze in plakjes. Spoel de sla en zwier droog. Pel de ui en snij 'm in ringen.

  4. 4

    Snij de bagnats open. Besmeer de broodjes met tonijnsalade. Schik er de radijsjes, het hardgekookte eitje, de kerstomaatjes, olijven, ui en sla op. Sluit het broodje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.