Lekker Shop Shop

Aardbeien op een stokje

Zo maak je ‘t
  1. Smelt de chocolade au bain-marie.

  2. Verdeel het glazuur over 3 schaaltjes. Het eerste schaaltje laat je wit, aan het tweede potje voeg je enkele druppels kleurstof toe en aan het derde potje nog wat meer kleurstof. Roer goed zodat je een egaal glazuur krijgt.

  3. Verwijder het kroontje van de aardbeien en steek ze op een stokje. Dip de aardbeien voorzichtig in één van de potjes glazuur en laat ze rechtop in een glaasje opstijven in de koelkast. Wanneer de eerste laag hard is, dip je ze in een andere kleur glazuur en laat je ze opnieuw opstijven. Ten slotte dip je ze in de derde kleur glazuur en vervolgens in de suikerdecoratie. Laat nog een laatste keer opstijven vooraleer je ze serveert.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Lieveheersbeestjes

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Popcorn met witte chocolade

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Paashaasjes op een stokje