• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardbeien op een stokje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie.

  2. 2

    Verdeel het glazuur over 3 schaaltjes. Het eerste schaaltje laat je wit, aan het tweede potje voeg je enkele druppels kleurstof toe en aan het derde potje nog wat meer kleurstof. Roer goed zodat je een egaal glazuur krijgt.

  3. 3

    Verwijder het kroontje van de aardbeien en steek ze op een stokje. Dip de aardbeien voorzichtig in één van de potjes glazuur en laat ze rechtop in een glaasje opstijven in de koelkast. Wanneer de eerste laag hard is, dip je ze in een andere kleur glazuur en laat je ze opnieuw opstijven. Ten slotte dip je ze in de derde kleur glazuur en vervolgens in de suikerdecoratie. Laat nog een laatste keer opstijven vooraleer je ze serveert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie.

  2. 2

    Verdeel het glazuur over 3 schaaltjes. Het eerste schaaltje laat je wit, aan het tweede potje voeg je enkele druppels kleurstof toe en aan het derde potje nog wat meer kleurstof. Roer goed zodat je een egaal glazuur krijgt.

  3. 3

    Verwijder het kroontje van de aardbeien en steek ze op een stokje. Dip de aardbeien voorzichtig in één van de potjes glazuur en laat ze rechtop in een glaasje opstijven in de koelkast. Wanneer de eerste laag hard is, dip je ze in een andere kleur glazuur en laat je ze opnieuw opstijven. Ten slotte dip je ze in de derde kleur glazuur en vervolgens in de suikerdecoratie. Laat nog een laatste keer opstijven vooraleer je ze serveert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.