Sesamomelet met gerookte zalm en yoghurtdip
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sesamomelet met gerookte zalm en yoghurtdip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kluts de eieren los met de room, kruid met peper en zout.

  2. 2

    Rooster voor elke omelet telkens 1 eetlepel sesamzaadjes in een pan zonder vetstof. Voeg 1/4 van het beslag toe en bak op een zacht vuur tot een smeuïge omelet. Herhaal met de rest van de sesamzaadjes en de eieren.

  3. 3

    Roer de yoghurt los met het citroensap. Kruid met peper en zout. Spoel de komkommer en snij in flinterdunne plakjes. 

  4. 4

    Beleg elke omelet met gerookte zalm, yoghurtdip, tuinkers en komkommers.
    Tip: Lekker met zuurdesembrood.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kluts de eieren los met de room, kruid met peper en zout.

  2. 2

    Rooster voor elke omelet telkens 1 eetlepel sesamzaadjes in een pan zonder vetstof. Voeg 1/4 van het beslag toe en bak op een zacht vuur tot een smeuïge omelet. Herhaal met de rest van de sesamzaadjes en de eieren.

  3. 3

    Roer de yoghurt los met het citroensap. Kruid met peper en zout. Spoel de komkommer en snij in flinterdunne plakjes. 

  4. 4

    Beleg elke omelet met gerookte zalm, yoghurtdip, tuinkers en komkommers.
    Tip: Lekker met zuurdesembrood.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.