Recept

Goedgevulde vissoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de prei en de selder in ringen, de rode ui in fijne snippers. Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in partjes. Spoel de dille en laat goed uitlekken. 

  2. 2

    Verhit boter in een pan en stoof er de prei en selder in aan. Roer er de bloem onder en laat even mee bakken. Blus met de wijn en roer goed los. Voeg de bouillon en de melk toe. Kruid met cayennepeper en laat 10 minuten op een zacht vuur garen.

  3. 3

    Snij de vis in hapklare stukken en maak de scampi's schoon. Voeg ze samen met de dille en de tomatenpartjes toe en laat 4 minuten mee garen. 

  4. 4

    Pel de avocado's, verwijder de pit en snij ze in stukjes. Voeg de gesnipperde ui toe en sprenkel het citroensap erover. 

  5. 5

    Verdeel de vissoep over borden en werk af met guacamole en peterselie
    Tip: Lekker met stokbrood
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Goedgevulde vissoep

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!