Gepaneerde lamskoteletten met mosterdsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gepaneerde lamskoteletten met mosterdsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Doe de bloem in een diep bord en kruid met peper en zout. Kluts het ei samen met de melk in een ander diep bord. Meng in een derde bord het paneermeel met de peterselie.

  2. 2

    Wentel de koteletjes eerst door de bloem, haal ze door het eimengsel en tot slot door het paneermeel. 

  3. 3

    Verhit een scheut olijfolie en een klontje boter in een grote koekenpan. Bak de koteletten langs beide kanten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 

  4. 4

    Pel en pers de knoflook. Meng de mosterd met het citroensap en de knoflook. Giet er de olie bij en klop tot een gladde dressing. Breng op smaak met de munt, peper en zout.
    Tip: Lekker met een groene salade met feta en croutons.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe de bloem in een diep bord en kruid met peper en zout. Kluts het ei samen met de melk in een ander diep bord. Meng in een derde bord het paneermeel met de peterselie.

  2. 2

    Wentel de koteletjes eerst door de bloem, haal ze door het eimengsel en tot slot door het paneermeel. 

  3. 3

    Verhit een scheut olijfolie en een klontje boter in een grote koekenpan. Bak de koteletten langs beide kanten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 

  4. 4

    Pel en pers de knoflook. Meng de mosterd met het citroensap en de knoflook. Giet er de olie bij en klop tot een gladde dressing. Breng op smaak met de munt, peper en zout.
    Tip: Lekker met een groene salade met feta en croutons.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.