Recept

Krokante lamskoteletjes met asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geef je lamskoteletjes een krokant jasje. Lekker feestelijk!

bereiding
  1. 1

    Hak de pistachenoten grof en meng ze met het broodkruim, de koriander, peper en zout. Paneer de koteletjes met het pistachemengsel en druk goed aan.

  2. 2

    Snij de harde uiteinden van de asperges en blancheer ze 3 minuten in lichtgezouten water. Giet af en laat goed uitlekken. Bestrijk ze met wat olie en bak ze in de grillpan. Breng op smaak met wat grof zout.

  3. 3

    Maak de saus. Breng de lamsfond aan de kook met de rode wijn en een takje rozemarijn. Laat tot de helft inkoken en bind de saus met een klontje ijskoude boter. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Bak de koteletjes in een pan met een beetje olie, op zacht vuur (zodat de nootjes niet verbranden). Serveer met de gegrilde groene asperges en de wijnsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Krokante lamskoteletjes met asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!