Kalfsgebraad met kappertjessalsa in een glaasje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfsgebraad met kappertjessalsa in een glaasje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

     Doe het vlees in een kookpot, overgiet met bouillon en breng aan de kook. Zet het vuur uit en laat het vlees afkoelen in de bouillon. Snij het flinterdun.

  2. 2

    Spoel de kappertjes en dep droog met keukenpapier. Pel en snipper de ui. Meng de kappertjes met 1 eetlepel gesnipperde ui en de salsa- ingrediënten.

  3. 3

    Schik plakjes kalfsvlees in de glaasjes, lepel er wat kappertjessalsa over en werk af met geraspte citroenschil en een plukje verse kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

     Doe het vlees in een kookpot, overgiet met bouillon en breng aan de kook. Zet het vuur uit en laat het vlees afkoelen in de bouillon. Snij het flinterdun.

  2. 2

    Spoel de kappertjes en dep droog met keukenpapier. Pel en snipper de ui. Meng de kappertjes met 1 eetlepel gesnipperde ui en de salsa- ingrediënten.

  3. 3

    Schik plakjes kalfsvlees in de glaasjes, lepel er wat kappertjessalsa over en werk af met geraspte citroenschil en een plukje verse kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.