Recept

Minitulbandjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Meng de gesmolten boter met alle suiker en het zout en mix tot een egale massa. Mix de eieren erdoor. Meng het maïsmeel, het maïsgriesmeel en het bakpoeder en klop door het eimengsel. Voeg de melk toe en mix nog even kort. 

  2. 2

    Vet de holtes van een vorm voor minitulbandjes in en bestuif met maïsmeel. Klop overtollig meel uit de vorm. Vul de holtes tot tweederde met beslag en bak de tulbandjes in het midden van de oven in ± 15 minuten goudgeel en gaar. 

  3. 3

    Druk de cakejes uit de vorm en laat ze 15 minuten afkoelen. Leg ze in een eierdoosje of op een schaal. Bestrooi met poedersuiker en serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Minitulbandjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!