Pesto met lentekruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pesto met lentekruiden


  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof en laat ze afkoelen. Spoel de kruiden en dep droog. 

  2. 2

    Pureer de kruiden met de pijnboompitten en de olijfolie tot een pesto. 

  3. 3

    Breng op smaak met citroensap en peper en zout.



Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof en laat ze afkoelen. Spoel de kruiden en dep droog. 

  2. 2

    Pureer de kruiden met de pijnboompitten en de olijfolie tot een pesto. 

  3. 3

    Breng op smaak met citroensap en peper en zout.



Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.