Granensalade met radijzen, tuinbonen en buffelmozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Granensalade met radijzen, tuinbonen en buffelmozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de granen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.

  2. 2

    Blancheer de tuinbonen 3 minuten. Laat afkoelen en verwijder de vliesjes. Maak de radijzen en druiven schoon. Snij de radijzen in plakjes en halveer de druiven.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de dressing. Doe de granen en de boontjes in een grote kom. Doe er de radijzen en druiven bij en druppel er de dressing over. Rooster de hazelnoten en hak ze grof. 

  4. 4

    Bestrooi de granensalade met de hazelnoten en de basilicumblaadjes. Scheur er tot slot de buffelmozzarella over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de granen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.

  2. 2

    Blancheer de tuinbonen 3 minuten. Laat afkoelen en verwijder de vliesjes. Maak de radijzen en druiven schoon. Snij de radijzen in plakjes en halveer de druiven.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de dressing. Doe de granen en de boontjes in een grote kom. Doe er de radijzen en druiven bij en druppel er de dressing over. Rooster de hazelnoten en hak ze grof. 

  4. 4

    Bestrooi de granensalade met de hazelnoten en de basilicumblaadjes. Scheur er tot slot de buffelmozzarella over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.