• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pitabroodje met gepofte zoete aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pof de zoete aardappel. Verwarm de oven voor op 180°C. Prik de zoete aardappel in met een vork, bestrijk met olijfolie en kruid met zout. Laat 40 à 60 minuten garen in de oven, tot hij zacht is.

  2. 2

    Schep de zoete aardappel uit de schil en plet met een vork. Kruid met komijn, peper en zout. Bestrijk hiermee het pitabroodje.

  3. 3

    Rasp de wortel. Rasp de schil van 1/4 sinaasappel. Meng beide met een scheutje olijfolie en de amandelschilfers. Verdeel over het broodje. Werk af met een plukje verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pof de zoete aardappel. Verwarm de oven voor op 180°C. Prik de zoete aardappel in met een vork, bestrijk met olijfolie en kruid met zout. Laat 40 à 60 minuten garen in de oven, tot hij zacht is.

  2. 2

    Schep de zoete aardappel uit de schil en plet met een vork. Kruid met komijn, peper en zout. Bestrijk hiermee het pitabroodje.

  3. 3

    Rasp de wortel. Rasp de schil van 1/4 sinaasappel. Meng beide met een scheutje olijfolie en de amandelschilfers. Verdeel over het broodje. Werk af met een plukje verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.