• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Salade met varkensgebraad en cheddar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere salad in a jar, ideaal om mee te nemen naar het werk. En ideaal om een restje varkensgebraad in weg te werken.

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de dressing en doe ze in een glazen bokaal.

  2. 2

    Snij de komkommer in plakjes, de ui in fijne reepjes, de cheddar en het varkensgebraad in blokjes. Spoel de spinazie.

  3. 3

    Doe eerst deplakjes komkommer, dan de ui, dan de kaas, het varkensgebraad en vervolgens de spinazie in de bokaal. Sluit de bokaal.

  4. 4

    Draai wanneer je gaat eten de bokaal om op een bord: alles wordt meteen goed gemengd met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng alle ingrediënten voor de dressing en doe ze in een glazen bokaal.

  2. 2

    Snij de komkommer in plakjes, de ui in fijne reepjes, de cheddar en het varkensgebraad in blokjes. Spoel de spinazie.

  3. 3

    Doe eerst deplakjes komkommer, dan de ui, dan de kaas, het varkensgebraad en vervolgens de spinazie in de bokaal. Sluit de bokaal.

  4. 4

    Draai wanneer je gaat eten de bokaal om op een bord: alles wordt meteen goed gemengd met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.