Yoghurttaart
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Yoghurttaart

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fris dessert voor achteraf

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Meng de suiker met de gesmolten boter. Meng er één voor één de eieren door en roer tot een homogene massa.

  3. 3

    Doe er de yoghurt, de gezeefde bloem en het gistpoeder bij. Roer nog even goed door en giet in een ronde, beboterde en met bloem bestoven cakevorm.

  4. 4

    Bak een halfuur in de oven.

    Strooi wat poedersuiker over de afgekoelde taart.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Meng de suiker met de gesmolten boter. Meng er één voor één de eieren door en roer tot een homogene massa.

  3. 3

    Doe er de yoghurt, de gezeefde bloem en het gistpoeder bij. Roer nog even goed door en giet in een ronde, beboterde en met bloem bestoven cakevorm.

  4. 4

    Bak een halfuur in de oven.

    Strooi wat poedersuiker over de afgekoelde taart.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.