Minestrone
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Minestrone

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Maak de wortelen en de selder schoon en snij in plakjes. Verwarm de olijfolie, voeg de ui, selder en wortel toe en laat op een zacht vuur een 15 tot 20 minuten stoven. 

  2. 2

    Hak de tomaten grof. Doe samen met de peterselie bij de saus. Laat nog 10 minuten verder garen. Voeg de kool en de bouillon toe en laat 30 minuten sudderen.

  3. 3

    Bak het gehakt rul. Voeg de oregano en venkelzaad toe en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Schenk de soep uit en verdeel er het kruidig gehakt over.

    Tip: Je kunt ook witte of borlottibonen toevoegen aan deze heerlijke maaltijdsoep.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Maak de wortelen en de selder schoon en snij in plakjes. Verwarm de olijfolie, voeg de ui, selder en wortel toe en laat op een zacht vuur een 15 tot 20 minuten stoven. 

  2. 2

    Hak de tomaten grof. Doe samen met de peterselie bij de saus. Laat nog 10 minuten verder garen. Voeg de kool en de bouillon toe en laat 30 minuten sudderen.

  3. 3

    Bak het gehakt rul. Voeg de oregano en venkelzaad toe en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Schenk de soep uit en verdeel er het kruidig gehakt over.

    Tip: Je kunt ook witte of borlottibonen toevoegen aan deze heerlijke maaltijdsoep.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.