Roodloofsalade met ricotta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Roodloofsalade met ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slank hoofdgerecht

bereiding
  1. 1

    Spoel het roodloof. Maak de bladeren los en hou ze apart.

  2. 2

    Pers de citroen. Snij de walnoten in grove stukken. Meng in een kom de ricotta, het citroensap en de zeste, 3 el olijfolie en peper en zout.

  3. 3

    Vermeng het roodloof met de bladspinazie in een grote slakom.

  4. 4

    Serveer de salade op het bord met de sneetjes prosciutto en walnoten, en werk af met de citroen-ricottadressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel het roodloof. Maak de bladeren los en hou ze apart.

  2. 2

    Pers de citroen. Snij de walnoten in grove stukken. Meng in een kom de ricotta, het citroensap en de zeste, 3 el olijfolie en peper en zout.

  3. 3

    Vermeng het roodloof met de bladspinazie in een grote slakom.

  4. 4

    Serveer de salade op het bord met de sneetjes prosciutto en walnoten, en werk af met de citroen-ricottadressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.