Gehaktbrood met pistachenoten en appel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gehaktbrood met pistachenoten en appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de selder in ringetjes. Stoof de groenten even aan tot ui begint te glanzen. Schil de appelen. Snij 1 appel in kleine blokjes en de andere in schijfjes.

  2. 2

    Hak de pistachenoten grof. Meng de gestoofde groentjes met het ei, de havermout, de pistachenoten en de stukjes appel. Breng op smaak met peper en zout. Vorm tot een gehaktbrood.

  3. 3

    Druk de schijfjes appel bovenin het gehaktbrood, leg in een ovenschaal en bak 45 minuten in een voorverwarmde oven.
    Tip: Lekker met een wintersalade van postelein en rucola.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de selder in ringetjes. Stoof de groenten even aan tot ui begint te glanzen. Schil de appelen. Snij 1 appel in kleine blokjes en de andere in schijfjes.

  2. 2

    Hak de pistachenoten grof. Meng de gestoofde groentjes met het ei, de havermout, de pistachenoten en de stukjes appel. Breng op smaak met peper en zout. Vorm tot een gehaktbrood.

  3. 3

    Druk de schijfjes appel bovenin het gehaktbrood, leg in een ovenschaal en bak 45 minuten in een voorverwarmde oven.
    Tip: Lekker met een wintersalade van postelein en rucola.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.