• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pannenkoekkrullen voor artistiekelingen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Maak het beslag volgens deze werkwijze.

  2. 2

    Doe het beslag in een knijpfles (bijvoorbeeld een lege, uitgespoelde knijpfles van mayonaise of honing).

  3. 3

    Laat een pan met antiaanbaklaag warm worden op het vuur. Doe een beetje boter of olie in de pan.

  4. 4

    Gebruik je knijpfles om een krullerig hartje te 'tekenen' met het beslag. Laat op een zacht vuurtje bakken en keer om. Laat nog een minuutje verder bakken.

  5. 5

    Garneer de pannenkoeken met verse frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak het beslag volgens deze werkwijze.

  2. 2

    Doe het beslag in een knijpfles (bijvoorbeeld een lege, uitgespoelde knijpfles van mayonaise of honing).

  3. 3

    Laat een pan met antiaanbaklaag warm worden op het vuur. Doe een beetje boter of olie in de pan.

  4. 4

    Gebruik je knijpfles om een krullerig hartje te 'tekenen' met het beslag. Laat op een zacht vuurtje bakken en keer om. Laat nog een minuutje verder bakken.

  5. 5

    Garneer de pannenkoeken met verse frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.