• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept van Sandra Bekkari: Homemade cruesli met chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160 °C. Doe de havervlokken in een kom en voeg het notenmeel en de rest van de noten toe. Smelt het kokosvet en meng dit samen met de honing en 6 el water door het mengsel. 

  2. 2

    Giet het mengsel op een bakplaat en bak het 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven. Roer voorzichtig om en gaar verder tot de cruesli mooi bruin is.
     

  3. 3

    Laat afkoelen en voeg de chocolade toe.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160 °C. Doe de havervlokken in een kom en voeg het notenmeel en de rest van de noten toe. Smelt het kokosvet en meng dit samen met de honing en 6 el water door het mengsel. 

  2. 2

    Giet het mengsel op een bakplaat en bak het 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven. Roer voorzichtig om en gaar verder tot de cruesli mooi bruin is.
     

  3. 3

    Laat afkoelen en voeg de chocolade toe.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.