Shakshuka
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Shakshuka

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de ui en snij in ringen. Pel en snipper de knoflook. Maak de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Fruit de ui en kno ook glazig in een pan met een beetje olijfolie. Voeg de champignons toe en stoof even mee. Doe er de tomatensaus bij.

  2. 2

    Kruid met kardemompoeder, peper en zout. Laat even stoven. Breek de eitjes boven de pan en laat ze stollen op een zacht vuur.

  3. 3

    Blancheer intussen de boerenkool kort in heet water. Doe bij de eieren en verkruimel er de feta over.

    Tip: Zelf je tomatensaus maken? Klik hier.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de ui en snij in ringen. Pel en snipper de knoflook. Maak de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Fruit de ui en kno ook glazig in een pan met een beetje olijfolie. Voeg de champignons toe en stoof even mee. Doe er de tomatensaus bij.

  2. 2

    Kruid met kardemompoeder, peper en zout. Laat even stoven. Breek de eitjes boven de pan en laat ze stollen op een zacht vuur.

  3. 3

    Blancheer intussen de boerenkool kort in heet water. Doe bij de eieren en verkruimel er de feta over.

    Tip: Zelf je tomatensaus maken? Klik hier.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.