Recept

Gebakken peren met spek en mosterddressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Rooster de walnoten in een pan zonder vetstof. Hak grof. Bak de spekblokjes krokant in een pan zonder vetstof en laat uitlekken op keukenpapier. Zet de pan apart.

  2. 2

    Kruid de peren met peper en zout, bak ze in 5 minuten goudbruin en lichtjes zacht in het spekvet. Haal uit de pan en laat afkoelen op een serveerschaal. 

  3. 3

    Meng de azijn, de mosterd en de walnootolie. Breng op smaak met peper en zout. 

  4. 4

    Doe het spek en de noten bij de peren. Serveer met de dressing. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gebakken peren met spek en mosterddressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!