Geglazuurde pompoen-baconsnoepjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geglazuurde pompoen-baconsnoepjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de esdoornsiroop met de bruine suiker, de mosterd, het zeezout en de cayennepeper in een steelpan en laat inkoken op een zacht vuur. 

  2. 2

    Snij de pompoen ongeschild in blokjes van ongeveer 2 cm. Wikkel er telkens 1 plakje bacon om.

  3. 3

    Leg de rolletjes in een vuurvaste schotel en lepel er de helft van de siroop overheen. Bak 25 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal de hapjes uit de oven, lepel de overige siroop eroverheen en laat ze nog even onder de grill lichtjes karameliseren. Serveer de pompoenhapjes op een stokje. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de esdoornsiroop met de bruine suiker, de mosterd, het zeezout en de cayennepeper in een steelpan en laat inkoken op een zacht vuur. 

  2. 2

    Snij de pompoen ongeschild in blokjes van ongeveer 2 cm. Wikkel er telkens 1 plakje bacon om.

  3. 3

    Leg de rolletjes in een vuurvaste schotel en lepel er de helft van de siroop overheen. Bak 25 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal de hapjes uit de oven, lepel de overige siroop eroverheen en laat ze nog even onder de grill lichtjes karameliseren. Serveer de pompoenhapjes op een stokje. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.