Spruitjessalade met cranberry's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spruitjessalade met cranberry's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de quinoa goed in een zeef. Kook de graantjes in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.

  2. 2

    Maak de spruitjes schoon. Maak de grootste blaadjes los en snij het hart van de spruitjes in reepjes. Spoel ze goed en laat uitlekken. Meng 2 el citroensap met 1 el notenolie, 2 el olijfolie en 1⁄2 el honing. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de kikkererwten en laat uitlek- ken. Bak ze kort in wat olijfolie en doe er de cranberry’s bij. Meng er de spruittjes en uitgelekte quinoa door.

  4. 4

    Besprenkel met de vinaigrette en meng voorzichtig. Werk af met de pecannoten en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de quinoa goed in een zeef. Kook de graantjes in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.

  2. 2

    Maak de spruitjes schoon. Maak de grootste blaadjes los en snij het hart van de spruitjes in reepjes. Spoel ze goed en laat uitlekken. Meng 2 el citroensap met 1 el notenolie, 2 el olijfolie en 1⁄2 el honing. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Spoel de kikkererwten en laat uitlek- ken. Bak ze kort in wat olijfolie en doe er de cranberry’s bij. Meng er de spruittjes en uitgelekte quinoa door.

  4. 4

    Besprenkel met de vinaigrette en meng voorzichtig. Werk af met de pecannoten en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.