Recept

Salade met kip en knolselder

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de veldsla en hak de noten fijn. Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar. Laat afkoelen.

  2. 2

    Snij de knolselder in staafjes en blancheer 2 min. Giet af en laat schrikken onder koud water. Laat uitlekken

  3. 3

    Meng de zure room met de yoghurt, mayonaise, 1 el citroensap, peper en zout.

  4. 4

    Spoel de appelen, snij in partjes en besprenkel met wat citroensap. Maak de witlofblaadjes los, spoel ze en besprenkel met citroensap.

  5. 5

    Snij de kip in stukjes en bak op hoog vuur. Snij de aardappelen in plakjes en bak ze in een mengsel van olie en boter.

  6. 6

    Verhit een pan met olie en bak de knolselder kort aan.

  7. 7

    Meng de sla met de knolselder, appel en noten. Kruid met peper en zout. Leg de kip erop en lepel er de yoghurtdressing over. Serveer met de aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met kip en knolselder

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!