Runderburger met portobello's
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Runderburger met portobello's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Meng het gehakt met de sjalot, het ei en het amandelpoeder tot een homogeen geheel. Kruid met peper en zout en maak er 4 burgertjes van. Laat ze 15 minuten opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de portobello’s met de holle kant naar beneden en bak ze 12 minuten in de oven.

  3. 3

    Bak ondertussen de hamburgers 3 à 4 minuten aan beide kanten in wat olijfolie. Snij de tomaat en de mozzarella in plakken.

  4. 4

    Leg een beetje rucola op 4 borden. Leg telkens een burger, een plakje tomaat en een plakje mozzarella tussen 2 portobello’s. Werk af met een takje basilicum. Besprenkel met een beetje olijfolie en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Meng het gehakt met de sjalot, het ei en het amandelpoeder tot een homogeen geheel. Kruid met peper en zout en maak er 4 burgertjes van. Laat ze 15 minuten opstijven in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de portobello’s met de holle kant naar beneden en bak ze 12 minuten in de oven.

  3. 3

    Bak ondertussen de hamburgers 3 à 4 minuten aan beide kanten in wat olijfolie. Snij de tomaat en de mozzarella in plakken.

  4. 4

    Leg een beetje rucola op 4 borden. Leg telkens een burger, een plakje tomaat en een plakje mozzarella tussen 2 portobello’s. Werk af met een takje basilicum. Besprenkel met een beetje olijfolie en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!