Vis in een kokoskorstje op broccolicrème
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vis in een kokoskorstje op broccolicrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit recept voor vis in een kokoskorstje op broccolicrème is lekker, makkelijk en perfect voor kerst!

bereiding
  1. 1

    Stoom of kook de broccoliroosjes gaar tot ze mooi zacht zijn. Fruit de sjalot- en knoflooksnippers glazig, doe ze in een blender, voeg de broccoli toe, samen met 50 ml bouillon en mix tot een gladde crème (voeg eventueel nog wat extra bouillon toe). Kruid met peper en zout en hou warm.

  2. 2

    Dep de visfilets droog en kruid ze met peper en zout. Haal de vis eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en ten slotte door de geraspte kokos.

  3. 3

    Verhit de vetstof in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de visfilets in 3 à 4 minuten goudbruin. Lepel wat broccoli- crème in het midden van 4 borden, leg er de visfilets bovenop en werk af met salsa (zie hieronder) en een halve volkorencracker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Stoom of kook de broccoliroosjes gaar tot ze mooi zacht zijn. Fruit de sjalot- en knoflooksnippers glazig, doe ze in een blender, voeg de broccoli toe, samen met 50 ml bouillon en mix tot een gladde crème (voeg eventueel nog wat extra bouillon toe). Kruid met peper en zout en hou warm.

  2. 2

    Dep de visfilets droog en kruid ze met peper en zout. Haal de vis eerst door de bloem, dan door het losgeklopte ei en ten slotte door de geraspte kokos.

  3. 3

    Verhit de vetstof in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de visfilets in 3 à 4 minuten goudbruin. Lepel wat broccoli- crème in het midden van 4 borden, leg er de visfilets bovenop en werk af met salsa (zie hieronder) en een halve volkorencracker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.