Recept

Fudge van witte chocolade met cranberry's en amandelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Hak de noten en de veenbessen grof. Breek de chocolade in stukken.

  2. 2

    Doe de stukken chocolade en de gecondenseerde melk in een steelpannetje en verwarm au bain-marie tot de chocolade gesmolten is.

  3. 3

    Roer er de amandelen en de cranber- ry’s door, stort het mengsel in een potje en laat 1 uur opstijven in de koelkast. Schep met de parisiennelepel bolletjes van de fudge.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fudge van witte chocolade met cranberry's en amandelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Hak de noten en de veenbessen grof. Breek de chocolade in stukken.

  2. 2

    Doe de stukken chocolade en de gecondenseerde melk in een steelpannetje en verwarm au bain-marie tot de chocolade gesmolten is.

  3. 3

    Roer er de amandelen en de cranber- ry’s door, stort het mengsel in een potje en laat 1 uur opstijven in de koelkast. Schep met de parisiennelepel bolletjes van de fudge.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!