Recept

Tex-mexpopcorn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de tomaatjes in kleine stukjes. Verwarm de olie in een pan, doe de maïs erbij en zet het deksel op de pan. Schud af en toe met de pan, tot je de maïs niet meer hoort ploffen.

  2. 2

    Smelt de boter in een sauspan, voeg de specerijen toe. Haal het deksel van de popcorn en giet de gesmolten boter over de popcorn, doe de tomaten en de geraspte kaas erbij. Schud de popcorn op tot alles een mooi glanzend laagje krijgt.

  3. 3

    ZOET OF HARTIG
    Popcorn met ‘n smaakje, dat lust iedereen. Maak deze popcorn ook eens met karamel of hartig met een spekjescrumble. Wil je uitpakken op een feestje? Rol dan hapklare balletjes van de popcorn met honing. Prik ze op een stokje en laat ze een kwartier opstijven in de diepvriezer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tex-mexpopcorn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!