Mini-rösti met gerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mini-rösti met gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze mini-rösti's met gerookte zalm zijn de perfecte hapjes voor kerst!

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en rasp ze. Doe de geraspte aardappel in een zeef en duw er zo veel mogelijk vocht uit. Snipper drie vierde van de dille. Rasp de schil van de citroen en meng dat samen met de dille door de geraspte aardappel.

  2. 2

    Verhit wat boter in een pan. Maak hoopjes aardappel ter grootte van een grote koffielepel en leg ze in de pan. Duw plat tot een koekje en bak ze langs beide kanten goudbruin en krokant.

  3. 3

    Snij de zalm in plakjes die net iets groter zijn dan de rösti, vouw ze dubbel en beleg er de rösti mee.

  4. 4

    Werk af met wat Griekse yoghurt en de lompviseitjes. Serveer met een takje dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en rasp ze. Doe de geraspte aardappel in een zeef en duw er zo veel mogelijk vocht uit. Snipper drie vierde van de dille. Rasp de schil van de citroen en meng dat samen met de dille door de geraspte aardappel.

  2. 2

    Verhit wat boter in een pan. Maak hoopjes aardappel ter grootte van een grote koffielepel en leg ze in de pan. Duw plat tot een koekje en bak ze langs beide kanten goudbruin en krokant.

  3. 3

    Snij de zalm in plakjes die net iets groter zijn dan de rösti, vouw ze dubbel en beleg er de rösti mee.

  4. 4

    Werk af met wat Griekse yoghurt en de lompviseitjes. Serveer met een takje dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.