Rilette van zalm met spinaziepesto
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rilette van zalm met spinaziepesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Stoom de zalm gaar. Laat afkoelen en plet met een vork. Meng met de zure room, het citroensap en de roze peper. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Mix alle ingrediënten voor de pesto fijn in een blender. Breng op smaak met peper.

  3. 3

    Doe een beetje pesto in de glaasjes en verdeel er de zalmrillette over. Serveer met crackers naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Stoom de zalm gaar. Laat afkoelen en plet met een vork. Meng met de zure room, het citroensap en de roze peper. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Mix alle ingrediënten voor de pesto fijn in een blender. Breng op smaak met peper.

  3. 3

    Doe een beetje pesto in de glaasjes en verdeel er de zalmrillette over. Serveer met crackers naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.