Recept

Gegrilde makreel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snij ze in fijne plakjes. Spoel de tijm en schud droog. Meng de knoflook en de tijm met de olijfolie en zet opzij.

  2. 2

    Snij de makrelen aan beide kanten in en wrijf ze in met een mengsel van korianderpoeder, peper en fleur de sel. Gril de vissen 4 minuten per kant op de bbq of onder de ovengrill.

  3. 3

    Spoel de citroen, wrijf ‘m droog en snij ‘m in schijfjes. Gril de schijfjes mee met de vissen 2 minuten per kant.

  4. 4

    Leg de gegrilde makrelen op een schaal, werk af met geroosterde citroenschijfjes en schep er de knoflooktijmolie over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde makreel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!