Recept

Pasta met ansjovis en noten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Laat de ansjovisjes goed uitlekken en snij ze fijn. Pel de knoflook, snij in flinterdunne plakjes. Hak de noten fijn.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de olie in een pan en stoof er de gehakte noten, knoflook en ansjovis in aan.

  4. 4

    Spoel de peterselie, hak fijn. Giet de pasta af, meng met de peterselie en flink wat peper. Meng er ook het noten-ansjovis- mengsel door. Verdeel over voorverwarmde borden en serveer.

  5. 5

    TIKJE ZOET
    Zin in een zoete toets? Voeg dan nog een handje rozijnen toe aan het noten-ansjovismengsel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta met ansjovis en noten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!