Pasta met ansjovis en noten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta met ansjovis en noten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Laat de ansjovisjes goed uitlekken en snij ze fijn. Pel de knoflook, snij in flinterdunne plakjes. Hak de noten fijn.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de olie in een pan en stoof er de gehakte noten, knoflook en ansjovis in aan.

  4. 4

    Spoel de peterselie, hak fijn. Giet de pasta af, meng met de peterselie en flink wat peper. Meng er ook het noten-ansjovis- mengsel door. Verdeel over voorverwarmde borden en serveer.

  5. 5

    TIKJE ZOET
    Zin in een zoete toets? Voeg dan nog een handje rozijnen toe aan het noten-ansjovismengsel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de ansjovisjes goed uitlekken en snij ze fijn. Pel de knoflook, snij in flinterdunne plakjes. Hak de noten fijn.

  2. 2

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de olie in een pan en stoof er de gehakte noten, knoflook en ansjovis in aan.

  4. 4

    Spoel de peterselie, hak fijn. Giet de pasta af, meng met de peterselie en flink wat peper. Meng er ook het noten-ansjovis- mengsel door. Verdeel over voorverwarmde borden en serveer.

  5. 5

    TIKJE ZOET
    Zin in een zoete toets? Voeg dan nog een handje rozijnen toe aan het noten-ansjovismengsel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.