Gepaneerde feta met een slaatje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gepaneerde feta met een slaatje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de sla, zwier droog. Spoel de komkommer, snij ‘m in de lengte doormidden en snij in niet te dunne plakken. Spoel de radijzen, snij ze in plakken.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room, kruid met peper en zout. Doe wat bloem in een bord en haal er de plakken feta door. Haal ze vervolgens door het eiermengsel en daarna door het paneermeel.

  3. 3

    Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de plakken feta goudbruin aan beide kanten. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Meng de sla, komkommer en radijzen en verdeel de salade over vier borden.

  5. 5

    Leg op elk bord een plak gebakken feta. Serveer met een vinaigrette of sausje naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de sla, zwier droog. Spoel de komkommer, snij ‘m in de lengte doormidden en snij in niet te dunne plakken. Spoel de radijzen, snij ze in plakken.

  2. 2

    Klop de eieren los met de room, kruid met peper en zout. Doe wat bloem in een bord en haal er de plakken feta door. Haal ze vervolgens door het eiermengsel en daarna door het paneermeel.

  3. 3

    Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de plakken feta goudbruin aan beide kanten. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Meng de sla, komkommer en radijzen en verdeel de salade over vier borden.

  5. 5

    Leg op elk bord een plak gebakken feta. Serveer met een vinaigrette of sausje naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.