Pompoenbruschetta in 1, 2, 3
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pompoenbruschetta in 1, 2, 3

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij 400 g vruchtvlees van een butternut- of flespompoen in stukjes, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Rooster 35 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.

  2. 2

    Snij een stokbrood in schuine repen en rooster die de laatste 5 minuten mee.

  3. 3

    Maak het pompoenvlees fijn met een vork en beleg er het geroosterd brood mee. Brokkel er een zacht geitenkaasje over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij 400 g vruchtvlees van een butternut- of flespompoen in stukjes, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Rooster 35 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.

  2. 2

    Snij een stokbrood in schuine repen en rooster die de laatste 5 minuten mee.

  3. 3

    Maak het pompoenvlees fijn met een vork en beleg er het geroosterd brood mee. Brokkel er een zacht geitenkaasje over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.