Vis in papillot met kerstomaten en schelpjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vis in papillot met kerstomaten en schelpjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk lichte papillot, klaar in 1-2-3. 

bereiding
  1. 1

    Meng het citroensap met de olijfolie en de witte wijn. Pel en pers het knoflookteentje en roer onder de olijfolie. Spoel de kerstomaten en oregano en dep droog.

  2. 2

    Leg 4 stukken aluminiumfolie klaar, met daarop telkens een stuk bakpapier. Leg op elk vel bakpapier een stuk visfilet en lepel er wat van de mengeling met citroensap, olijfolie, witte wijn en knoflook over. Leg er de kerstomaten, schelpjes en oregano bij en kruid met peper en zout. Vouw de papillotten dicht: eerst het bakpapier, dan het zilverpapier.

  3. 3

    Leg de papillotten 15 à 20 minuten op de barbecue.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng het citroensap met de olijfolie en de witte wijn. Pel en pers het knoflookteentje en roer onder de olijfolie. Spoel de kerstomaten en oregano en dep droog.

  2. 2

    Leg 4 stukken aluminiumfolie klaar, met daarop telkens een stuk bakpapier. Leg op elk vel bakpapier een stuk visfilet en lepel er wat van de mengeling met citroensap, olijfolie, witte wijn en knoflook over. Leg er de kerstomaten, schelpjes en oregano bij en kruid met peper en zout. Vouw de papillotten dicht: eerst het bakpapier, dan het zilverpapier.

  3. 3

    Leg de papillotten 15 à 20 minuten op de barbecue.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.